com funciona el bloc?

-Tothom pot veure totes les seccions del bloc, llevat de les classes, per a les que necessiteu les claus que els professors us hauran lliurat al vostre institut.

-Qualsevol persona pot comentar els articles o posts del marc central, accedint a “comentaris”, tot i respectant els principis de respecte a les opinions i a les persones, així com a la Constitució Espanyola. Se us demanarà un petit registre per a poder fer·ho.

-Per a poder publicar o penjar un article es necessària una clau d’accés, que us haurà estat lliurada pel professor al vostre institut, i que serà canviada al menys una vegada a l’any.

-Alló que penjeu pot ser qüasi qualsevol cosa, sempre que estigui relacionat amb el medi natural i/o la educació al nostre àmbit, tot i respectant els principis esmentats abans; ens reservem la possibilitat d’eliminar del bloc aquells articles que no ho facin així.

-A “l’arxiu d’entrades” es magatzemen els articles que aneu pujant organitzats per dates (a la pàgina principal només apareixen d’uns dies enrere). Quan estigui plé o una vegada a l’any (segons capacitats del servidor), es podràn eliminar del bloc; buscarem una possible manera de que no desapareguen. El calendari que apareix a sobre d’esta secció es un complement gràfic a ella; sobre les dates que tenen articles publicats hi ha un link que al fer·hi clic obre tots els articles d’eixa data.

-“l’ull del bloc” es el magatzem de fotos del bloc.Per a compartir fotos, podeu entrar en “la càmera de rojas clemente”.

-El “blogroll” es la part on es van posant enllaços a pàgines (externes) de interés per al nostre bloc i els que hi participen. En principi hi ha pocs enllaços; es tracta de que aneu proposant·ne de nous per a enriquir la secció, que es podrà anar organitzant per categories segons es faci gran. Per penjar un nou enllaç haureu d’enviar un article al bloc proposant·lo, i si ho estimem interessant l’afegirem a la llista d’enllaços.

– Els articles (també missatges o “posts”) son el mode més participatiu del bloc, i lo que defineix qualsevol bloc. Es on podeu participar mes activament. Es important saber que em definit unes categories pels articles, i que quan envieu un article deureu posar·li la categoria mes semblant a les existents, per tal de que estiguin “autoclassificats”, o bé donar·li una de nova. Les categories que hem definit fins ara son: biodiversitat, de la silva, del ager, l’ús públic, linux, notes i reflexions, paisatge i jardí, peripatètiques i wiki. Per no fer massa llarg aquest text, us donarem algunes explicacions sobre aquestes categories en classe.

-Per parlar amb els constructors inicials del bloc, podeu fer·ho al correu electrònic de l’apartat “les classes” .


2 Respostes to “com funciona el bloc?”

 1. ¡Hola a todos/as!
  Si os entusiasma la fotografía de plantas he encontardo esto.Se puede “asistir” vía virtual.

  Hola soy Lorea,

  Os escribo de Canon para informaros de que los próximos días 15 y 16 de Noviembre se celebrará la segunda edición de seminarios gratuitos de fotografía para aficionados en Madrid (Sala Florida Park- Parque del Retiro).

  Allí el prestigioso fotógrafo Peter Müller, conocido por sus campañas publicitarias para Whisky DYC, Coca-cola o Iberia, entre otras, mostrará los distintos trucos para sacar el mejor partido a tus fotos.

  En su sesión Peter Müller utilizará de ejemplo las imágenes que tu envies al registrarte. Al final de la sesión se sorteará una cámara EOS 400D entre todos aquellos que se han animado a enviar su fotografía para la sesión.

  Además durante el seminario se ofrecerá la oportunidad de probar la nueva cámara de Canon EOS 40D.

  Las plazas en EOS Discovery 2007 son limitadas y están disponibles por riguroso orden de inscripción. Para registrarte sólo tienes que visitar la web http://www.canon.es/eosdiscovery

  En caso de que no puedas asistir físicamente, puedes seguir el seminario a través de webcast. Para ello también es necesario que te registres a través de esta página web: http://www.canon.es/eosdiscovery

 2. Muchas gracias Susana por la colaboración, pero esto va mejor como mensaje en la página principañ. Lo pongo allí,
  Salut, Abel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: