de com internet es mou amb bolonya i les mobilitzacions

Es evident que tot al voltant de l’EEES, mes conegut com a tot el que sorgeix a partir de la “declaració de Bolonya”, està resultant mes polèmic i incòmode per a alguns del que semblava al principi.

Tot i que l’Espai Europeu d’Educació Superior té, per a mi, molts avantatges que podrien posar en clara evidència el funcionament nefast de moltes de les nostres universitats, i amb això millorar prou la qualitat d’algunes, a mes de canviar la formació per una oferta molt mes ampla i flexible, hi ha per darrere connotacions de mercantilització de la educació i de discriminació conseqüent. Això ha fet que molts estudiants, a secundària i a la universitat es mobilitzen com feia anys que no passava, i com inclús alguns pensavem que no tornaria a passar.

En tota la història em resulta molt interessant el paper que està jugant internet, i dintre d’ella els blocs, a l’hora de difondre informacions sobre el tema, i de convocar a la reflexió i la mobilització. Vegeu si no com amb un parell de blocs fets en uns segons els xavals de la UAB informen la seua gent d’assamblees, opinions, etc. Navegueu pels links, i alhora que us informeu, vegeu el que es pot arribar a moure amb una ferramenta com internet, els blocs, o alló que vullguem inventar.

http://especialbolonya.wordpress.com/

http://acomunicacio.wordpress.com/

http://ocupemlesaulesuab.wordpress.com/

Salut i reflexió, Abel.

Anuncis

~ per abelmm a 8 Desembre 2008.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: