fauna en perill d’extinció

Als darrers temps resona un rumor que diu que potser molt mes al nord de lo que pensàvem hi ha, per eixemple, aguila imperial (província de Ciudad Real), o linx ibèric (també Ciudad Real, inclús a la Comunitat Valenciana). Heu sentit alguna cosa sobre això; i que us sembla?.

~ per abelmm a 14 Juliol 2008.

4 Respostes to “fauna en perill d’extinció”

  1. A propòsit del linx, sempre s`ha comentat que a la dècada del noranta s’havia observat un exemplar divagant a la serra de Salines, cosa que té la seva lògica. Personalment, crec que no és pot descartar res. Ara es parla molt de la posible presència, encara esporàdica, de llop a les serres interiors de Castelló, potser animat per la ràpida expansió del cabirol als darrers anys i del progressiu avanç del bosc per l’abandonament del camp. Alguna cosa clara? Cap, només rumors, cada vegada més nombrosos.

  2. Hola amics,
    Sobre lo del Linx, no hi he sentit, pro sobre lo del llop a l´interior de Castelló, ja fa molt de temps que van resonant els rumors per ahí, la meva cuñada té família a Villahermosa i allí diuen, que per el Penyagolosa i per les serres properes, hi han vist, no se si será per l´expansió del Cabirol, per açí es comenta que pot ser per la Cabra montesa, que també ha aumentat la població per la província. Tot pot ser, pro está clar que, quant es diuen tantes coses, posiblement tinga algo de veritat. Poden ser il.lusions de tants que voldríem tenir els boscos com hi estaven abans, o realment la natura torna a fer camí en llocs on hem deixat d´explotar tant la flora com la fauna. Personalment crec que es la segona, i que es natural que els animal migren cap a boscos protegits, i on estaven temps darrera, perque es el seu lloc. Siga el que siga, benvinguts a tots els animalets.

    Besets a tots.

  3. Será verdad lo del lince???

  4. Hi, very interesting post, greetings from Greece!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: